White chocolate

Про проект

Приміщення знаходиться на цокольному поверсі одного з будинків в ЖК «Білий Шоколад». Спочатку це був холодний, темний і сирий підвал, який вимагав повного перетворення і редизайну. Завдання ускладнював той факт, що підвальне простір пронизаний колонами, пілонами і стояками, які необхідно було враховувати при проектуванні планування приміщень. Більш того, архітекторам довелося потурбуватися про технічні вузлах, комунікаціях і повній відсутності опалення. Здійснити цю непросту задачу вийшло за допомогою вдалого поєднання різних дизайнерських прийомів. Весь простір офісу ділиться на відкриті і закриті частини. Перша включає зал відділу продажів, приміщення для переговорів і приймальню, а друга – кабінети керівників і будівельний відділ. Дизайнери вирішили не поміщати зону відділу продажів в окремі кабінети і створили для них спеціальні осередки, оббиті ковроліном різних відтінків. Покриття робить зони звуконепроникними, а яскраві кольори оживляють простір і наповнюють його світлом і затишком.

Прокласти маршрут